ЗащоПринцепс?

От една от първите компании за пълно рекламно обслужване в страната, Принцепс Адвтъртайзинг се превърна в агенцияТА, която запълни огромна дупка в нишата на рекламното и маркетинг обслужване в България. Опитът през годините ни показа, че в огромен процент от случаите, нашите клиенти идват при нас за конкретна рекламна услуга и в процес на работа с наша помощ установяват, че имат критични пропуски по пътя на създаване на самия си продукт и/или маркетингов план. И ни го поверяват.

Ето защо Принцепс се специализира тясно в създаването на бизнес стратегии, които показват единствения правилен начин един продукт/услуга да бъдат позиционирани на пазара. Възможно е вие да имате готов продукт, който “не работи“ по начина, по който бихте искали или имате идея, но не знаете как да я трансформирате в перфектиния продукт, който да се наложи на пазара. В единия и в другия случай Вие имате нужда от правилните маркетинг консултанти. Дори и да си мислите, че знаете всичко за маркетинга или пък съвсем нищо – нужни са ви правилните опитни рекламисти.

Има фактори, които не могат да бъдат конкурирани. Ние имаме KNOW HOW:

• Ние познаваме Българския пазар и неговите специфики като дланите си.
• Ние знаем как хората реагират на различните рекламни “дразнители” и най-важното защо реагират по този начин. Знаем какво мислят, къде ходят, как пазаруват.
• Ние познаваме медиите “от кухнята”, разбираме как работят и кой тип реклама е подходящ за всяка специфична таргет група.
• Ние знаем тайните на рекламата. Познаваме детайлите на продажбите. Затова тактиките, които залагаме, са успешни.
• Ние следваме и водим едновременно, в зависимост от ситуацията.
• Ние предвиждаме трендовете и гарантираме успеха на създадените от нас кампаниии.
• Ние имаме много опит, базиран на хилядите изработени проекти
• Ние, за разлика от останалите, можем да се обвържем с резултати и да гарантираме успеваемост

Нашите основни отличителни черти:

• Работим в пъти по-бързо от другите рекламни агенции, без работно време, без почивни дни
• Консултираме клиентите си винаги, независимо дали имат ясна идея или разчитат изцяло на нас
• Проактивни сме, следим пазара и правим предложения, които биха повишили продажбите
• Имаме изключително конкурентни цени, бонуси и отстъпки поради стабилните дългогодишни връзки с медии и подизпълнители
• Педантични сме по отношение на качеството
• Винаги даваме повече от това, което е поискано, защото обичаме да се грижим за клиентите си и те го усещат.

Защото нашите награди говорят...

Най-дoбра ТВ кампания на годината “Златен чадър” ФАРА

Най-добра рекламна агенция на годината ФАРА

BEST BRAND в рекламата 2013

Първа награда за ефективност на CSR кампания 2007

Първа награта “The Best of”, категория реклама 2014

….както и признанията на нашите клиенти

“След като работих 30 дни в Принцепс – в качеството си на консултант с 25 годишен мениджърски опит в едни от най-големите агенции в САЩ (Saatchi&Saatchi, Bozell, International and RSCG Tatham) – мога без колебание да заявя, че обслужването на маркетинговите и комуникационни нужди на клиента ще надминат всички негови очаквания. Освен, че са професионалисти, хората в ПРИНЦЕПС са много открити и с тях е истиснко удоволствие да се работи.”

Нортън О’Меара

Rolf Herzbach

С удоволтсвие препоръчвам рекламна агенция Принцепс като един чудесен и изключително професионален партньор в областта на маркетинга и комуникациите. След едно изключително професионално маркетингово проучване, една ефективна маркетингова стратегия, ясни маркетингови и рекламни цели, творчески дизайн и ценово изгодно производство, Принцепс реализира първата фондонабираща кампания на Червения кръст в Източна Европа.”

Rolf Herzbach

(директор GRC – Service GmbH, German Red Cross)

Амир Азариа

“Елина Иванова споделя опита си по най-приятния начин, с много търпение и лекота. Нейните съвети винаги са ясно представени и имат смисъл. Елина е професионалист в бранша, и особено в популяризирането на нов бранд на пазара. Тя може да се създаде правилна стратегия и план, които със сигурност ще проработят”

Амир Азариа

(Real estate development consultant at Edifice Architects Pvt. Ltd.)

Филип Котлър (“бащата на маркетинга”)

“Елена Маринова познава тънкостите на маркетинга. Тя предава своите знания в областта, като ги описва добре по един лесен за разбиране начин, който от своя страна помага на компании и студенти по маркетинг да постигнат успехи в продажбите на пазара.”

Филип Котлър (“бащата на маркетинга”)

Роналд Дахер

„Елина и нейният екип не се спират пред нищо, за да задоволят желанията на своите клиенти, те често се преработват и надхвърлят очакванията”

Роналд Дахер

(Wellness, Leisure and Recreation Director and Consultant)

Силвия Чернева

„Познавам Елина Иванова вече повече от 4 години и съм имала съм удоволсвтието да работя многократно с нея. Тя е много работлива, добре организирана, невероятно креативна и има способността да изпълнява множество задачи по едно и също време, за да спази зададените срокове. Тя е гъвкава и се посвещава напълно на всеки един проект. Също така, тя има изключително добри връзки с медиите, има умението да пише интересни прессъобщения и поради това организацията и реализацията на едни от най-големите събития в страната бяха поверени именно на нея и нейния екип. Тя успешно демонстрира лидерски качества и затова горещо я препоръчвам. Бих се радвала да дам допълнителни препоръки, ако са нужни.”

Силвия Чернева

(Development Manager, Key Success Indicators)