февруари 17, 2023 btalvi

El Shisha събра погледите на най-голямото вейп изложение в света

За поредна година El Shisha беше част от най-голямото вейп изложение в света – TPE.

Мястото ви е добре известно – бляскавият Лас Вегас, Невада, САЩ в 3 дни зашеметяващи дни в края на месец февруари. С всяка изминала година вейп шоуто в Американската столица на забавленията поднася все по-грандиозни изненади, разгръщайки потенциала си на още по-голяма площ, привличайки все повече участници и посетители и представяйки огромна и впечатляваща гама продукти и аксесоари за пушене. Тази година вейп изложението привлече стотици нови производители на устройства за пушене, а посетителите наброяваха десетки хиляди дневно. Така  рекордът от миналата година беше тотално надминат – тогава посетителите наброяваха 300 000 за 3 дни.

За втора поредна година Ел Шиша е единствената Българска компания за вейпове, която взема участие в толкова мащабно събитие. Определен като най-луксозния вейп бранд в света, с Ел Шиша беше част от ивента за поредна година, като всички участници останаха впечатлени от неповторимите продукти, които брандът прелага и които не можете да видите при никой друг конкурентен бранд или производител на вейпове.

За своя дългогодишен клиент подготвихме всичко необходимо както се казва „last minute“. Организацията на събитие на друг континент създава предпоставки за поява на множество трудности, като например часова разлика, спазване на срокове, подготовка на всички елементи, за да не остане нищо пропуснато или омаловажено. Препятствията не ни плашат и нямаме проблем с работата под напрежение – напротив, тя ни вдъхновява и ни дава още повече креативни идеи за справяне и с най-деликатните ситуации. Макар и в последния момент, успяхме да предоставим на клиента си всичко необходимо за страхотното му представяне на събитието, а именно:

  • визитки
  • флаери
  • каталози
  • дизайн на мостри на продукти
  • дизайн и производство на нови продуктови кутии

С огромно вълнение започваме подготовката за следващото участие на Ел Шиша в TPE през 2024 година.