В наши дни никой не оспорва влиянието на блоговете и не отрича начините, по които те промениха традиционните новинарски интернет сайтове. В много държави по света блогърите дори са приемани наравно с останалите журналисти на пресконференции, събития и важни срещи. „ Това са пионери, които революционно промениха представите ни за онлайн новини и скъсиха дистанцията между автори и читатели” , казва Беноа Рафаел, главен редактор на LePost.

Поради все по-бързото развитие на интерактивните медии по света и у нас, да бъдеш актуален, бърз и леснодостъпен вече не е предимство, а е нещо жизненоважно за оцеляването ни на и без това ужасно конкурентния пазар. Ето защо ние, от Принцепс, решихме да ви подарим един блог за ”реклама, медии, пр и още нещо … ”, с който смятаме, че ще можем да допринесем както за вашия, така и за собствения ни бизнес.

Тук ще можете да обсъждате, критикувате или поощрявате на воля, както и да научавате актуална информация за всички по-интерни неща, които се случват в сферата рекламния бизнес. Разбира се, ще имате възможността да споделяте или задавате въпроси към нашия екип и останалите посетители.

В блога ще намерите и препратки към други сайтове, блогове, галерии и публикации, на наши колеги, партньори и клиенти.

Екипът на Принцепс ви пожелава приятно четене и успех във всяко начинание!

Е. Иванова

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА БЛОГА

Всеки читател има правото да коментира, да цитира и да излъчва съдържанието на този блог. Трябва обаче да се има предвид, че произведенията в него са авторски. Ползването на тези материали е позволено само с нашето изрично писмено съгласие и при посочването на линк към оригиналния материал.

При желание от ваша страна да споделите материал без да сте поискали писмено съгласие, трябва да упоменете ясно автора, както и да сложите линк към съответния пост. Обявяването на автора НЕ означава, че същият подкрепя написаното от вас.

Поставянето на линкове към www.princeps.bg/blog е неограничено.

В случай, че видоизмените по някакъв начин основата на произведението, отново сте длъжни да поискате разрешение от авторите за по-нататъшното разпространиение на материала.

Като потребител на www.princeps.bg/blog вие се съгласявате да не публикувате и разпространявате материали, текстове и/или изображения в разрез със закона за авторското право и сродните му права.

Тези условия могат да бъде отхвърлени, ако получите разрешение за това от авторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *