Елина Иванова
CEO
Princeps Advertising
eivanova@princeps.bg

Елина е родена в град Варна, но е израстнала и понастоящем живее в София. Дипломиран специалист по рекламен мениджмънт, завършила Визуални изкуства, модул Реклама в Нов Български университет, София. Консултант по рекламни, маркетингови и пр стратегии на фирмено равнище. Преминала няколко курса на рекламно и маркетинг обучение при световни лидери в областта.

Координатор на национални и международни бизнес проекти и обучения в областта на комуникациите, местното самоуправление, икономиката, културата и др. Работила като PR manager за агенции Business Forum и М3 Communications Group, Inc.

Елина Иванова е собственик и управител на рекламна агенция Princeps Advertising от 2008 година насам, когато управлението на семейната компания се поема от второ поколение рекламисти.

Интересува се живо от реклама, кино, телевизии и други.

Бойко Първанов
Marketing Manager
Princeps Advertising
bparvanov@princeps.bg

Бойко Първанов е роден в Москва, Русия, понастоящем живее в София, България.
Средното си образование завършва като специалист втора степен Компютърна техника и технологии в Технологично училище “Електронни системи” към Технически Университет – София. Висшето си образование завършва като специалист по Реклама в Нов Български Университет, специалност Визуални Изкуства.

От 2001 г. насам посещава редица курсове и семинари на теми като маркетинг, реклама, инвестиции, финанси, работа с хора, мотивация, личностно развитие, контрол на ума.

Бойко е Маркетинг мениджър в Принцепс Адвъртайзинг от началото на 2009 година. Също така е едноличен собственик на фирма „Bramare“ BT – бизнес консултации. Регионален мениджър на “Нетуърк БГ“ ООД в Унгария и Румъния – координатор на международни бизнес проекти и обучения.

Интереси и хобита: Маркетинг, реклама, езици, гастрономия и кулинария, серийни и игрални филми, спортове – ски ,футбол, карате, бокс.

Злати Младенова

Account Executive
Princeps Advertising
zlmadenova@princeps.bg

Злати е родена и живее в гр.София. Завършила е испанска гимназия и второ средно образование, специалност „Фирмено управление”. Студентка трети курс, специалност „Международнни икономически отношения”.

Понастоящем работи като Account Executive в Princeps Advertising Agency. За нея работата в рекламната и PR сфера е страст. А когато нещо се върши със страст и усмивка, то няма начин да не се стигне до най-добрия резултат.

Дълги години се е занимавала с народни и модерни танци, ски и други спортове.

Николина Михайлова
Manager Advertising & PR at Pizza Hut Bulgaria
Events Manager at Princeps Advertising

niki@pizzahut.bg / nmihailova@princeps.bg

Николина е родена в град Кърджали, понастоящем живее в София. Завършила е аграрна икономика в Университета за Национално и Световно стопанство в София.

Работила по проекти за Фондация „Младежки център Кръг” от 2002- 2006 година. В периода 2006 – 2008 заема длъжностите Office & HR assistant в Red Devil Catering и event manager в M3 Communications Group.

Към момента Николина е Marketing & advertising manager на Pizza Hut Bulgaria и Events Manager в Princeps Advertising.

Интересува се от реклама, PR и събитиен мениджмънт.

Стефан Димов
Creative director
Greg advertising
stefan@greg-group.com

Стефан Димов е роден на 15-ти септември 1984 година и в негова чест всяка година, на тази дата, децата се събират в училище с букети, а родителите карат с пуснати фарове!

Възпитаник е на серия руски училища (133-то “А.С. Пушкин” и 35то “Добри Войников”), но в крайна сметка напук на комунизма заминава и завършва средното си образование в Cambridge High School в Дубай. След това, според поговорката, че крушата не пада по-далече от дървото, се връща в България, за да падне и си пада по рекламата! Завършва бакалавър в НБУ – департамент “Политика и масови комуникации”, специалност “Реклама”. Има още един бакалавър, но от УНСС – “Бизнес администрация”. Изплашен от “революционния” и “свръхмодерен” подход на държавния ВУЗ побягва и не спира да тича по Околовръстното чак до Нов български университет, където понастоящем учи магистратура, а специалността е “Мениджмънт за организационно съвършенство”!

Стефан е Творчески директор в рекламна агенция “Грег”. Интересува се от икебана, Опра Уинфри и поп музика, като личните му интереси в сферата са да стои възможно най-далече от тях!

Стела Апостолова
Account Assistant
Princeps Advertising
sapostolova@princeps.bg

Стела Апостолова. Родена и живее в София. От 1989год. работи над проект „обща култура”. Завършва гимназия с испански език и в момента продължава образованието си в Нов Български Университет – специалност „реклама”, трета година. На 14 години се влюбва в актьорското майсторство и започват бурна връзка. Стела играе в много постановки и до ден днешен и стига до фестивал в Испания. Дълго време е работила  като аниматор в детски клуб. Обича деца.

Иска да се занимава с реклама, за да отправя послания по един по-различен за нея начин. Бори се за качество.

Понякога изневерява на рекламата и актьорското с музика, хубави филми, приятели и сън.

Мариета Койнарска
Account Assistant
Princeps Advertising
mkoynarska@princeps.bg

Мариета Койнарска е родена и живее в София. Завършва Национално музикално училище „Л. Пипков” – София, а след това и Държавна музикална академия „П. Владигеров”. Разностранните й интереси към изкуството  и неговите форми я отвеждат към изучаването на визуалните изкуства,  рекламата и ПР-а. Интересува се още фотография, копирайтинг, класическа и джаз музика, свири на пиано и взима редица участия в концерти и фестивали в България и чужбина.

Мариян Павлов
Brand Manager BVLGARI Ferragamo & Ungaro for Bulgaria
Everet
mkpavlov@yahoo.com

Мариян Павлов е роден през 1983 година във Варна. Завършва математическа гимназия през 2002 година и влиза да учи морска навигация в технически университет Варна.

След 2 години и половина решава, че призванието му е друго и се мести в City University – Pravetz – втория американски университет в България. В родния град на бившия първи учи маркетинг, по време на летните ваканции се занимава с интернет маркетинг и разработване на проекти за фирма Lemon.bg, в която е съдружник.

Мариян е бранд мениджър на парфюмерийните марки BVLGARI, Ferragamo и Ungaro за България.

Ина Владимирова
Account Executive
Princeps Advertising
ivladimirova@princeps.bg

Ина е родена през 1986г. в гр. София. Завършила е Педагогика в Софийски университет ,,Св. Климент Охридски”, профил Педагогическо консултиране.

Понастоящем учи в магистърска степен ,,Организационно поведение и консултиране на организацията”. Три години работи в сферата на образованието като преподавател по английски език и педагог на деца със специални образователни потребности. Участва в учредяването на Кариерния център във факултета по педагогика в СУ.

От 2007г. насам посещава международни семинари на теми като маркетинг, инвестиции, финанси, личностно развитие, работа с хора, мотивация, както и обучения в сферата на човешките ресурси.

Отскоро работи и в сферата на рекламата.

Интереси и хобита: танци, психология, изобразително изкуство, фотография.

Даниела Антонова
Software Developer
Infonetica BG
daniela@infonetica.net

Даниела е родена в град Ямбол, където завършва математическа гимназия „Атанас Радев”, профил математика с интензивно изучаване на английски език. От 2002г. живее и работи в София. Дипломиран бакалавър по Информатика и магистър по Информационни системи към Факултета по математика и информатика на СУ „Св. Климент Охридски”, София.
Посещава курсове по Object-oriented programming and modeling, Web application development, Internet technologies and networking, XML programming, Relational databases и др.

През периода 2005-2007г. заема следните длъжности: Quality Assurance Tester в Komero Technologies Ltd и Software C# Developer в Melon Technologies. От 2007г. работи като Software VB Developer в Infonetica BG. Занимава се с планиране, разработване и поддръжка на уеб сайтове и софтуерни продукти.

През ноември 2007г. се сертифицира като MCP & MCAD (Microsoft Certified Professional and Microsoft Certified Application Developer) към „New Horizons Bulgaria“.

Има интереси в областите на програмирането, web дизайна и blogging-а. Живо се интересува и от мода, фотография, реклама и не на последно място от класически и модерен балет.

Виктория Лалова
Sales Executive
Krivicki & Co
viktoria@krivicki.com

Виктория е родена в Плевен, където завършва математическа гимназия „Гео Милев“, понастоящем живее в София. Тази година завършва УНСС, специалност Икономика на търговията.

До преди 2 години е била организатор на партита и събития, а от 2007 година работи като sales executive в „Krivicki & Co“. Занимава се с продажби, реклама и медиапланиране.

Занапред има амбиции да се отдаде на рекламата изцяло.

Милена Костова
Event Manager
Casa Verde
milenka_s@abv.bg

Милена е родена в град София, завършила е испанска езикова гимназия, а в момента се дипломира в областа на Визуалните изкуства, с модул Реклама в Нов Български университет, София.

Участвала е в различни проекти в областа на визуалните изкуства и рекламата. Работила е като сценарист и водещ в телевизия ММ, account manager в онлайн изданието “Strip”, creative lifestyle magazine. В момента се занимава с мениджмънт и управление.

Идеите й за близко бъдеще са да продължи да се развива в областта на визуалните изкуства и събитийния мениджмънт.

Юлиана Йотова
Project Manager
PC GURU
julia@pc-guru.bg

Юлиана Йотова е родена в град Варна, но от няколко години живее в София. Завършила е средното си образование във Френската гимназия във Варна, след което се мести тук и записва специалност Визуални изкуства, модул Реклама в Нов Български университет.

Работи като регионален мениджър за София на варненска рекламна агенция, някои от клиентите на която са Naftex Petrol, Happy, Summer, Globul и др. Занимава се с интериорен дизайн, PR и реклама.

Към момента Юлиана заема длъжността project manager в PC GURU. Фирмата се занимава с web design и изработка на интернет сайтове.

Интереси и хобита: Реклама, фотография, кино и web design

Ива Фъзлова
Expert Marketing & Advertising
Nexcom Bulgaria LLC
i.fazlova@gmail.com

Ива Фъзлова е родена на 11.09.1979 год. Започва да изучава маркетинг още в средното си образование, като през 1998 год. завършва икономически техникум със специалност „Стопански Мениджмънт“. Продължава своето икономическо образование и през 2003 г. се дипломира – специалност „Маркетинг и Реклама“.

Натрупала е 10 години стаж в областта, като началния и кариерен старт започва през 1999 г. в Интернет Медия www. Big.Bg – „Специалист Интернет Маркетинг и Реклама“. Развитието в областта продължава, като „Маркетинг Мениджър“ в сферата на търговията (офис техника и мебели), а 2 години след това и в сферата на забавленията (танцово студио) – планира, организира и менаджира рекламни изяви и проекти, въвежда и управлява комуникационни политики, разработва и изпълнява маркетингови планове и стратегии, грижи се за ATL (медийни) и BTL (немедийни) активности, Event Marketing.

Понастоящем работи като „Експерт маркетинг и Реклама“ в сферата на услугите (телекомуникации) – Некском България ЕАД, като редом с всички задължения, които изпълнява там, съвместява и онлайн маркетинговите комуникации, Интернет Реклама, популяризиране в Интернет пространството, социални онлайн мрежи – Web 2.0, SEO.

В свободното си време се занимава с Web и графичен дизайн, поддръжка и администрация на интернет платформи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *