January 15, 2014 princeps

LLPDynamics България се довери на опита на Princeps Group

На 14 януари 2014г. в GrandHotelSofia Princeps Group организира пресконференция, на която българската софтуерна компания LLPDynamics България официално стана най-големият представител на Microsoft Dynamics за Европа. Събитието се определя като най-мащабната инвестиционна сделка на пазара за бизнес решения в България, а за всички ПР активности, както и за цялостната реклама и подготовка по събитието е отговорна Princeps Group.

Българската компания LLPDynamicsБългария бе придобита от огромния австрийски инвестиционен фонд New Frontier Group, който има оборот над 250 милиона евро годишно. След закупуването, LLP Dynamics се слива със софтуерния гигант XAPT, също собственост на инвестиционния фонд. Сливането ще протече плавно, като в началото на 2015 година се очаква двете структури да бъдат едно цяло с името XAPT. Сделката бе водена и финализирана от Божидар Крапчев – Управляващ партньор в LLP Dynamics CEE. Поради участието на няколко страни, стойността на придобиване се пази в конфиденциалност.

Основното направление, по което LLP Dynamics България работи, е внедряване на системи за управление на бизнеса – ERP системи. Компанията е водещ партньор на Microsoft за продуктите Microsoft Dynamics AX и NAV, приложими в средни и големи бизнес компании на европейския пазар.