февруари 18, 2015 Nina Raycheva

Да спасим пичовете с органично мляко

princeps-

Може би не сте чули,  че и „пичовете” са застрашен вид? И как няма да са, като се наливат с  протеинови шейкове, пълни с химия и джънк. А какво биха били „пичовете” без протеиновите си шейкове?

Компанията Organic Valley стартира забавна кампания, за да представи по нестандартен начин продукта си Organic Fuel. Млечният бранд наскоро стъпи на пазара с идиотска кампания под мотото „Да спасим пичовете”. Забавната реклама моли за помощ в спасяването на напомпани мускулести мъжаги от лапите на пълен с Е-та протеинов шейк , в полза на новия продукт на фирмата Organic Fuel.

Organic Fuel е протеинов шейк, който е свободен от „изкуствени оцветители, подсладители, ГМО, токсични пестициди, или синтетични хормони, които често се намират в така наречените „здравословни“ продукти“.

Две-минутното видео е пълно с готини физиономии, които затвърждават всеизвестната сентенция: „Пичовете са просто страхотни“. В крайна сметка, за реклама, която на моменти си прави доста груби и солени майтапи, клипът е  откровено забавен. Изпраща неизказани на глас послания и предизвиква голяма доза хумор в потребителите, в които се цели.

Накрая, никой не остава безразличен към „пича”, който прави йога, „пича”,  който гледа зеленчука все едно е извънземно, „пича”,  медитиращ на планински връх, както и „пича” – грънчар.

Фирмата стартира и уебсайт „Да спасим пичовете” с мърчандайзинг, който включва тишърти, мешки, и разбира се – широки тениски с изрязани ръкави и гъзарски шапки.

Вижте, видеото:

Tagged: , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *