март 18, 2013 A.Hlebarov

Честито на VIP победителите!

Venchi-2Както обещахме, днес имаме удоволствието да обявим резултатите от проведения от нашата агенция Конкурс за VIP клиент. Обсъдихме надълго и нашироко с колегите получените по електронната поща документи, а след това и плюсовете и минусите на всеки един кандидат. Наистина сме приятно изненадани от това, че наглед странната ни идея предизвика такъв отзвук и имахме толкова участници. При това всичките от сериозни фирми с впечатляваща бизнес история и планове за бъдещето.

Venchi 

От всички кандидатури съставихме short-list с 5 финалиста. До последно мненията се раздвояваха между две от фирмите и беше много трудно да вземем крайното решение. Всеки от колегите имаше собствено мнение, подкрепено със резонни доводи и, като че ли, всеки беше прав за себе си.
Като във всяко състезание и тук обаче победителят е само един. В нашия конкурс това е компанията Делифуд ЕООД с основни брандове кафе Pellini и шоколадови изделия и сладоледи Venchi!Честито на победителите! В следващите дни ни предстои среща, която, надяваме се, ще положи началото на едно ползотворно сътрудничество.

Pellini

Няма да оставим без внимание и подгласника в конкурса. Ще се свържем с компанията лично и въпреки, че не са победители, ако позволят – ще споделим публично и тяхното име и ще се опитаме да дадем нещо от себе си и за тяхното развитие, тъй като ни допаднаха не по-малко от спечелилите.

Искаме да благодарим на всички участници за интереса и доверието към нас, за споделените проблеми в развитието на бизнеса си и плановете за бъдещето си. Рекламна агенция Принцепс Адвъртайзинг може да помогне на всеки един от вас и ще се радваме, ако ни потърсите. Всеки един, подал кандидатура в този конкурс, може да разчита на преференциални условия при нас.

екипът на Принцепс Адвъртайзинг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *