януари 5, 2012 E.Ivanova

20 години Принцепс Адвъртайзинг!

Една от най-старите агенции в страната – нашата си – навърши 20 години!

Не знам дали ви се струват много или малко, но да се задържиш толкова години на пазара в така динамичен и променлив бизнес като рекламата, повярвайте ми не е никак лесно! Проучване показва, че след 2000-та година информацията се подменя на 100% на всяка година и половина. За сравнение – информацията след 1900г. се е удвоявала за 40 години…

Още по-трудно е да останеш на гребена на вълната в “проблемна” страна като нашата, където смея да твърдя сме пионерите в предлагането на маркетингови услуги. Когато Принцепс беше създадена, познания по маркетинг и реклама имаха единици в България, а сега – всеки „разбира“ от маркетинг, реклама и ПР.

Щастливи сме от това, че имаме все по-интересни и все по-готини клиенти, които продължават да ни развиват като професионалисти. С постоянство, инвестиция в знание и малко „надничане“ на Запад, успяваме да подхождаме индивидуално, професионално и адекватно към всеки един клиент, във всяка една ситуация, по всяко едно време („време“ го разглеждаме както в историческия му аспект по-горе, така и чисто буквалния – 24 часа в денонощието).

Не искаме да сме се променили много, не може да кажем, че сме и напълно същите, но сме горди, че желанието и отдадеността, с която беше създадена и управлявана Агенцията преди 20 години, са напълно наследени и умножени (като информацията) от второ поколение рекламисти. Миналото дава стабилност и увереност, бъдещето ни помага да мечтаем и да се развиваме, а настоящето все още приемаме като най-интересното приключение.

Mного искахме да направим нещо хубаво за самата агенция и решихме, че най-доброто решение е ново личице, т.е. нов сайт. И той вече е факт! Домейнът е същият – можете да го видите още сега – www.princeps.bg. Enjoy!

Елина Иванова
Бойко Първанов

* За финал искаме да споделим с вас и творението на нашето най-ново попълнение в екипа – Злати:

Princeps Advertising Agency се наричаме
и да творим много обичаме.
Крачим гордо с усмивка на уста
и с голям опит под ръка!
Да ни е честит 20-тия рожден ден,
с много работа и успехи озарен!
Рекламите умеем да създаваме,
За клиентите да се раздваме!
Тук реклама в радио или телевизия,
там събитие, статия и стилна визия.
За успеха на всеки бизнес,
нека дружно викнем – Princeps, Princeps!

Tagged: , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *