юни 14, 2011 E.Ivanova

Новата любима креативна реклама

Liesterine princeps
Можете ли да си представите зъбите като одушевени същества? А знаете ли как се чувстват от всичко, което им причиняваме през деня? Обичате ли да похапвате шоколадова торта и да пиете кола?

До сега съм попадала на най-различни стратегии за реклама на паста за зъби и вода за уста, но това, което съм ви приготвила, наистина ме впечатли.

Следващите кратки клипчета идват от Великобритания и показват борбата на вашата уста с всекидневните храни и течности (и не само), които поглъщате. И то по много хитър и забавен начин. Всъщност водата за уста LISTERINE ви предоставя цял канал за сърфиране в youtube, в който вашите зъби (хора, облечени като зъби) и венци (хора, облечени в розово с предпазни каски и наколенки) водят ожесточена битка за оцеляването си. Клипчетата са обединени от общо начало – подготовката за борба с вредителите, и общ край – блаженството на вашето зъбче, което се кисне в успокоителна вана LISTERINE. Има и малко гумено пате, както и други дреболийки, които радват окото.

В допълнение може да видите и супер забавните ‘making of’ клипчета, телевизионната реклама и подбраните от режисьора най-сериозни разрухи върху главните герои.

Просто и ясно послание, което се възприема с усмивка. Браво, LISTERINE!

ENJOY на: http://www.youtube.com/listerineuk

Мариета Койнарска

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *