юни 3, 2010 E.Ivanova

Офис лудости

office_prank_14

19 часа. Поредният работен ден е в разгара си. Напоследък имаме толкова работа, че неусетно сме превърнали офиса в бойно поле. Спрях да работя, махнах се от компютъра и реших, че докато не преведа помощенията в нормален вид няма да сядам обратно. Започнах с разчистване на собственото си бюро. От дребните неща малко по малко без да се усетя преминах към подреждане на абсолютно всички списания, документи, дискове, мостри, хартии, цветни проби, винили, каталози, флаери и каквото още ми видяха очите. Разбира се, не се сдържах и нападнах съседните стаи. В един момент само подреждането и изхвърлянето на куп ненужни рекламни материали вече не ми беше достатъчно. Имах нужда да размествам. Разбира се, започна се от вазички, бутилки и други дреболии, красящи мебелите наоколо и се премина към столове, бюра, шкафове, секции. След краткото ми умопомрачение усетих, че и това не ми е достатъчно. Нещо генерално трябва да се промени. Ще пребоядисваме! Да, това е. Искам нови цветове, надписи и красоти, които да ни карат да се усмихваме още повече във втория си (или май си е първи ?!? ) дом ;}

Седнах обратно пред компютъра да потърся из интернет вдъхновяващи идеи. Искрено се смях на една серия снимки, която ми попадна, защото няма сила на света, която да ме убеди, че хората, причинили това на работните си места са били в състояние, различно от моето! Споделям я с вас с голяма усмивка и още по-голямо желание да накарам вас да се усмихнете.

Enjoy:

design-office-cubicle-pranks

design-office-cubicle-pranks-13

design-office-cubicle-pranks-14

design-office-cubicle-pranks-1

design-office-cubicle-pranks-3

design-office-cubicle-pranks-2

design-office-cubicle-pranks-5

design-office-cubicle-pranks-6

design-office-cubicle-pranks-10

design-office-cubicle-pranks-15

design-office-cubicle-pranks-22

design-office-cubicle-pranks-19

P.S. Ако на някой му хрумне нещо креативно относно нашата крепост – споделяйте – ще се радваме да се присъедините към забавлението, което ни очаква.

P.S. на P.S. Извинете ни за дългото отсъствие от блога, но наистина ни се събра много работа. Очаквайте много скоро куп вдъхновяващи статии!

Елина Иванова

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *