март 10, 2010 E.Ivanova

Пристрастени към iPhone

customized-geek-coffins-2

Когато един продукт стане бестселър, неизменно на пазара започват да се появяват негови разновидности във всевъзможни причудливи форми. Често самите потребители използват външния вид на продукта за модел на различни предмети от ежедневието им. В днешната тема продуктът е всеизвестен и банален, но със сигурност това, което е произлязло от него, ще привлече вниманието ви. И така – нека разглеждането на iPhone манията започне сега!

Както виждате на заглавната снимка – вече е дори измислен ковчег iPhone! Що за извращение? В същия ред на мисли, съм длъжна да ви покажа още нещо, което ми попадна докато се ровех из снимките на епълското чудо, а именно “ Инструкции за IPhone за идиоти“ :

iPhone-For-Dummies

Нека продължим по същество – следва серия от снимки на хора, облечени в специфичния дизайн, както и такива, които са сътворили аксесоари от него.

Iphone костюм

iphone-costumeIpod Кучешки костюм

Iphone кучешки костюм

Тениска Iphone

Тениска iPhone

Iphpne обеци

Разбира се, най-малките също не са пропуснати:

iphone-costume-8-baby

Бебешко столче IPhone

Както вероятно се досещате хитовият телефон е влязъл не само в модната индустрия, но и в кухните на хората. Буквално.

Оборудвана с Iphone стена на кухня

Оборудвана с Iphone стена на кухня

Маса за хранене iPhone

Маса за хранене iPhone

Iphone мъфини

Iphone мъфини

Шоколад Iphone

Шоколад Iphone

Iphone сладкиши

Iphone сладкиши

iPhone сватбена торта

iPhone сватбена торта

Подложки за чашки iPhone

Подложки за чашки iPhone

Магнитчета за хладилник - иконки Iphone

Магнитчета за хладилник - иконки Iphone

Да не пропускаме и спалнята:

Завивки iPod

Завивки iPhone

Пристрастеността на някой е стигнала до там, че е създал специален док за iPhone, наречен iCarta, кой представлява държач за тоалетна хартия. Навярно хората, които прекарват много време в тоалетната биха били истински щастливи да притежават подобна джаджа.

iCarta iPhone държач за тоалетна хартия

Ще завърша с една снимка, която е достатъчно красноречива сама по себе си, вероятно създадена за забавление от антифен на Iphone:

Разликата между iPhone и камък

Разликата между iPhone и камък

Елина Иванова

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (7)

 1. B. Parvanov

  Хахаха, не се сдържам просто! Бях сигурен, че след ковчега и спалнята няма какво да ме впечатли повече, но сравнението с камъка ми напълни душата.
  Ако трябва обаче да съм честен и обективен – добре, че са марките и рекламистите, за да има подобни ненонормални начини за правене на пари, на мнооого пари 🙂

 2. Ruslana

  iPhone е от онези продукти, които разтърсват пазара, определят новите тенценции, обожавани са от потребителите, имитирани от конкурентите. Нормално е подобен продукт да бъде издигнат в култ, както и впрочем да бъде иронизиран. Публикуваните фотографии са наистина нелепи :), най-вече последната при която сравнението е наивно и първосигнално – посочените функции са изключително полезни за бизнес потребителите ;), да не говорим, че Video recording си има, просто е допълнителен апликейшън, както повечето функции, които на практика са безкрайни.

  iPhone не е типичния бизнес телефон, просто защото не е Blackberry :D, но определено се позиционира сериозно и в този сегмент. Темата е дълга, но забележете IBM, които правят най-сериозния бизнес софтуер в света – усилено разработват приложенията си и за iPhone.

  Аз съм щастлив собственк на въпросния продукт и скоро не бих го сменила с друг, както няма и да си купя чаршафчета с принт на iPhone :). За мен е доста по-важно, че мога да ползвам основните офис приложения за комуникация чрез iPhone-а си. Няма да да се впускам подробности, че темата е сложна и е за адванс потребители :).

  Има си и някои липси, които е трудно да бъдат разбрани :), но пък има убийствен дизайн, като компеснация ;). да не говорим, че e и изключително здрав – ползвам го вече две години, изтървала съм го брутално и нееднократно, а скоро се уверих, че е и водоустойчив ;). Единственото, което ме възмущава е цената му, но търсенето определя предлагането, какво да се прави … :).

 3. хахха! Жестока тема! Още година преди да го пуснат на пазара имаше треска в очакване на нещо невероятно, почти никой не знаеше какво точно, но факт беше, че ден преди започването на продажбите имаше километрични опашки пред магазините на Apple. Този продукт пожъна невероятен успех с една обикновена формула: дизайн+ниска цена+супер кампании= :)!
  Така че е съвсем нормално всеки да се вманиачи в този продукт. А мъфините изглеждат вкусни 🙂

 4. Много сте прави мили мои. Треската обаче явно продължава вече доста време. Продължавам с интересните попълнения:

 5. Емо

  Тъкмо щях да коментирам с едно допълнение към сравнението – че камъка* е ударо и водо-устойчив, а ай-фона не е…
  Но след като прочетох коментара на Руслана, разбрах че нямам основание за това 🙂

  * скоро имаше тема за пълнияТ член. не ме кефи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *