януари 18, 2010 E.Ivanova

Започна „Якото четене”!


Започна „Якото четене”!

Кампания за стимулиране на четенето сред младите, със заглавие „Якото четене”, ще се проведе от сайт Teenproblem.net, от 15 януари до 15 март. Тя ще бъде осъществена под формата на игра. На специален промо-сайт (http://www.teenproblem.net/iakotochetene/), към потребителите ще бъдат отправяни разнообразни въпроси. Те ще бъдат свързани с определен набор от книги. Всеки потребител може да участва, като задава въпроси или отговаря на такива.

Като резултат от всяко свое действие в играта, потребителите ще трупат точки според определени критерии. За най – добре проявилите се участници са предвидени награди. Кампанията е насочена предимно към тийнейджърите. Основната цел е да се внуши, че четенето на книги е полезно и забавно.

Започна „Якото четене”!

Започна „Якото четене”!

Инициативата на Teenproblem.net е подкрепена от Samsung и“Microsoft”.  Партньори в кампанията „Якото четене” са издателствата: Хермес, Кръгозор, Унискорп, Ера, Емас, Егмонт България, Сиела, Колибри, Инфодар, Изток – Запад. Книжарници подкрепящи кампанията са Сиела, Пингвините и BOOKTRADING.

770 са  вече регистрираните за участие в играта. Якото четене набира скорост. Само първите 3 дни в играта бе посетена от над 30 000 потребители.

За да участваш в „Якото четене” трябва да се регистрираш като въведеш коректни данни, за да си сигурен, че ще можеш да си получиш наградата.

Не забравяй да качиш и снимка. 🙂

Регистрирай се – ТУК

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *