май 17, 2009 E.Ivanova

Най-добрите реклами на коли

21_2009_mercedes_benz_s_class

Иска ми се с тази статия да стартирам една нова поредица, която да развиваме във времето, а именно – категорята „ НАЙ- „ (BEST / WORST of Advertising) .

Мисля, че тук е идеалното място да споделим препочитанията си и да назовем нашите реклами фаворити, оценени по различни критерии и пречупени през мирогледа на всеки един от нас.

Ще започна темата BEST OF с раздел „ коли”. Нека тази тема бъде посветена на най-добрите реклами на коли, които сте виждали.

Започвам с няколко предложения от моя страна:


Toyota – RAV 4 – Home wars


Mercedes – Beauty is nothing without brains


Mercedes – Not in this weather

Добавям още две реклами, които по-късно ще видите и в категория животни. Както предполагам знаете, тези същества са едни от най-силно работещите образи в рекламите.


Polo – Doggy Ad


Audi vs The Dog Part 1


Audi vs The Dog Part 2


Mercedes / Brigestone – Doggy Love

Това, разбира се, е съвсем малка извадка от мои любими автомобилни тв спотове, очаквам с нетърпение и вашите предложения!

Елина Иванова

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (10)

  1. rafi

    Една и от мен. Без съмнение от най-великите реклами на коли. Естествено на BMW :Р…

  2. Вмомента нямам почти никакво време, просто надзърнах и видях една любима тема. Ще спомена моите фаворити, а по-късно ще ги кача и да ги видите. Това са рекламите на Guy Ritchie s Clive Owen i Madonna на BMW – уникални и за мен определено влизат в категорията BEST, както и новата реклама на Audi Q5, която по-рано беше постната тук в друга тема – също ми стана любима.

  3. Емо

    Тези дни попаднах на едно ново изпълнение за Mercedes E-Class, дори мисля, че нямаше нужда да показват автомобила в края на клипа…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *