март 10, 2011 princeps

NO MERCY: Екзекуцията

Безмилостно добър старт на най-новия столичен клуб – NO MERCY

Kлуб NO MERCY направи впечатляващо представяне на възможностите на заведението със скандално парти, в присъствието на светски личности, медии и отбрани гости. И разбира се щом има нещо скандално и нестандартно, то в основата му стои Princeps Advertising Agency – организаторът!

Събитието уважиха десетки ВИП персoни от всички сфери на хайлайфа в страната – топ модели, носителки на титлата Мис и Мисис, футболисти, политици, телевизионни звезди, певци и актьори. Всички те си направиха снимка с бесилката, символ на заведението, която висеше пред стената на славата.

На събитието със стряскащото име „ЕКЗЕКУЦИЯТА” гостите станаха свидетели на шоу програма с нестандартна концепция. Тя стартира към 21:30 със зловеща музика и появата на „виновникa” в лошо настроение, който бе заставен да се отрече от него, за да не бъде екзекутиран. Секунди преди палачът да постави примката на шията му, той бе спасен от безмилостните еротични танцьорки на заведението. Те успяха да умилостивят дори палача, когото разсъблякоха и накараха да танцува неуморно.

Непосредствено след „ЕКЗЕКУЦИЯТА”, обстановката продължи да се нажежава от едночасова шоу-програма, включваща разнообразна танцова хореография.

Час по-късно прожекторите светнаха за тайния гост-изпълнител. За голямо учудване на всички, на сцената се появи не фолк изпълнител, а един от най-забавните български актьори и шоумени – Виктор Калев. Той забавляваше гостите, влизайки от роля в роля, като през цялото време изпълняваше свои и чужди музикални хитове.

С тази нестандартна нощ, клуб NO MERCY показа, че в София вече има различно място за забавления. Място, което е безмилостно към лошото настроение и отворено към нови интересни начини за приятно прекарване на нощта. Клубът отвори врати в края на месец февруари, на мястото на легендарния „Ескейп” и бързо получи признанието „най-модерният столичен клуб”.

Заведението е на два етажа, с капацитет от 1200 души и е подходящо за всякакъв тип партита. Интериорът е раздвижен, с много светлинни ефекти, модерна мебелировка и голяма светеща сцена.