април 1, 2016 princeps

KANGEN избра Принцепс за своя рекламна агенция на българския пазар

Представителите на KANGEN WATER COMPANY, официален дистрибутор на японската компания Enagic, се довериха за изготвянето своята маркетингова стратегия на Принцепс Адвъртайзинг, както и за всички последващи годишни комуникации на бранда. Също така, нашият екип се грижи доброто позициониране на компанията в социалните мрежи, както и организацията на промоциите и специалните им събития.

 

*KANGEN водата се произвежда от машина, която първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира чрез процеса на специален процес наречен електролиза, който разделя водата на алкална и киселинна. Йонизаторът на Kangen вода променя чешмяната вода в алкална, питейна, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси. В нея се запазват всички полезни минерали, от които има нужда човешкото тяло.

 

Kangen вода е богата на антиоксиданти и има много силно детоксикиращо действие. Тя отлично хидратира и алкализира организма и го пречиства напълно. Получената вода е идеална  както за пиене, така  и за приготвяне на по-здравословна и по-вкусна храна, за домашни любимци, за козметични цели и за дезинфекциране и почистване на дома.