октомври 15, 2022 btalvi

Grand Hotel Therme – новото попълнение към голямото ни семейство

Новооткритият Гранд Терме Резорт е най-големият и най-модерният спа комплекс на Балканите. За нас е чест и привилегия, че Гранд Хотел Терме избра именно Рекламна агенция Princeps за цялостно комуникационно обслужване. Верига хотели „Grand Hotels“ е сред нашите любими клиенти, с които сме изградили трайно партньорство през годините.

В следствие на опита ни в сферата на хотелиерския бизнес, имаме ясна концепция за действие и набор от креативни идеи и решения във връзка с подготовка на откриването на обекта, развитието на корпоративната идентичност на организацията, както и успешното комуникиране на бранда сред целевите аудитории.

Организирахме грандиозен ивент по случай откриването на гранд хотел Терме, който със сигурност ще остане помнен за дълго. Като всяко бласкаво събитие, и на това не липсваше шампанско, забавления и много блясък.

За най-новия си партньор предвиждаме поетапно изпълнение на комуникационната стратегия, като основна точка в нея е не само създаването на успешен бранд с устойчив имидж (което да привлече повече и постоянни гости в хотела), но и обхващането на нова пазарна ниша, а именно имотната инвестиция. Гранд Хотел Терме дава възможност на клиентите да придобият собствен имот на територията на спа резорта. Приносът ни в инвестиционната програма на Гранд хотел Терме е свързан с рекламната стратегия, която подготвихме, в която избрахме да наблегнем на основното предимство на комплекса пред всички останали – възможността едновременно да направите инвестиция на парите си и да се сдобиете с любимо място за спа почивка.

Преди официалното откриване на резорта работим по дизайна и изработката на най-различни печатни материали:

  • луксозен каталог, който да представя хотела и неговите уникални предимства
  • визитки за персонала
  • Фотосесия на вътрешните и външните пространства в комплекса
  • брандирани продукти, необходими за безупречното функциониране на резорта

Подготовката на корпоративния сайт, дело на програмистите на Рекламна агенция Принцепс, е поредното съвършено бижу, което създадохме. Улеснена за употреба, подредена, с изчистен дизайн и красиви интерактивни менюта, цялата интернет страница можете да разгледате на https://grandhotel.bg/ и да запазите мечтаната ваканция за вас и вашето семейство, а защо не да се сдобиете с най-новото си ваканционно жилище?