октомври 10, 2020 btalvi

Fitty – Healthy is now tasty

Както вече ви бяхме споделили, един от най-престижните брандове за здравословно хранене у нас се довери на Princeps Advertising Agency за голяма стъпка в своето развитие, а именно ребрандиране. Този процес е дълъг и изисква изключително внимание и към най-малкия детайл.

Работата си по Арни започнахме с цялостна маркетингова стратегия, която включва основни точки, през които организацията трябва да премине, за да тръгне в правилната посока на своето развитие. За да започнем с дизайна на основните елементи на бранда, на първо място трябваше да изберем име.

Базирайки се на резултатите от проучванията и анализите, които проведохме на по-ранен етап от работата си, се спряхме на името FITTY. На този етип вече имаме изготвено лого, слоган, създадена годишна маркетингова стратегия, и почти изграден корпоративен уебсайт с успоредно вдигнати профили в социалните мрежи.

Понастоящем изпипваме финално дизайна на опаковки на продуктите и започваме изпълнение на екшън плана за лансиране на новата марка в социалните мрежи – с ударна кампания посредством инфлуенсър маркетинг,

Налага ни се да работим в условия на безпрецедентна световна криза – пандемия, която неизменно влияе на всеки един бизнес сектор, затова екипът ни успоредно работи по кризисен маркетинг, който включва възможните проблеми, които могат да възникнат по време на позиционирането на новата марка, както и оптималните решения за справяне с тях и/или минимализиране на отрицателния ефект.  Очаквайте сайта на FITTY да бъде LIVE до дни. Stay tuned!