октомври 25, 2019 btalvi

Стартираме един от най-големите проекти, по които сме работили – El Shisha

Целият ни екип е въвлечен в изграждането на иновативен бранд, но не само на бранда, а и на самия продукт! El shisha е първото по рода си в света портативно електронно наргиле.

Започваме своята работа с първа стъпка продуктов дизайн на самите устройства, следва разработка на технологията, package design, а след това изграждане на цялостна комуникационна стратегия на бранда и “action” плана за налагането му първо на българския, а след това и на други пазари по света.

Водени от желанието за създаване на подобно възприятие у клиентите, създадохме и незаменимата част от всяка търговска марка – слоган, който да го описва най-точно: “The premium shisha experience”

Ще изградим най-сил    ната инфлуенсър маркетинг кампания, правена в страната досега, договорена е непрестанна поява на нови топ лица всеки ден в рамките на 365 дни от 1 ноември 2019 до 1 ноември 2020, когато ще започнем втора фаза от развитието на продукта извън България.

Целта ни е да комбинираме всички маркетингови похвати, за да можем максимално бързо и качествено да популяризираме El Shisha сред целевите публики и да изградим доверие в бранда като работим в посока на утвърждаване на положителния имидж на марката и разграничаването й от всичко вече познато на пазара.

Стартирали сме създаването на корпоративен сайт на бранда – www.elshisha.com, който ще функционира и като платформа за продажба на продуктите El Shisha за цял свят. Вграждаме в него няколко разплащателни системи, позволяващи сигурни плащания с дебитна или кредитна карта и банков трансфер. Сайтът е с модерна визия, както и максимално улеснен за употреба.

 

Tagged: , ,