септември 2, 2020 btalvi

Първата в България частна детска градина по британски модел – Under1Roof

За екипа на Princeps Advertising Agency е изключителна привилегия да работи съвместно с първата детска градина в България, създадена по британския модел за естествена детска среда.

С Under1roof действаме експедитивно в поредност, която не е типична за нас. Тъй като ситуацията изисква бързо да лансираме новия бранд, паралелно с изграждането на маркетингова стратегия, правим проучване на конкурентите на пазара – всички частни детски градини в престижните квартали на София. Едновременно с това брандираме цялата сграда вън и вътре, създаваме цялата гама рекламни материали и разбира се подготвяме дигиталното представяне, защото в днешно време – ако не си онлайн – все едно не съществуваш.

За по-малко от 10 дни изградихме сайт, който отговаря на най-модерните тенденции за изглед и функционалност. За да изтъкнем предимствата на своя клиент, предвиждаме наличието на няколко подменюта с допълнителна детайлна информация, която да е от полза на всеки родител при взимането на подобно важно решение за своето дете, а именно избора на детска градина.

Същевременно, работим в посока на популяризирането на най-новата частна детска градина в София чрез активен маркетинг в социалните мрежи. За целта създадохме собствени страници на организацията в двете най-популярни социални мрежи в страната – Фейсбук и Инстаграм. Рекламната агенция „Принцепс“ предлага услуги, свързани както с дизайна, създаването на съдържание,  както и договарянето на рекламни лица, които да въздействат на аудиторията в различните онлайн комуникационни канали.

За Under1Roof направихме адаптация на  лого, дизайн и брандиране на пълна гама рекламни материали, – табели, папки, визитки, брошури, указателни знаци, флаери и други.

В допълнение, изготвихме и цялостна професионална фотосесия на детската градина, снимките от която използваме за галерията в официалния сайт, визуализация, както и криейтив за постове в социалните мрежи.

Можете да се доверите на нас за всякакъв тип комуникационно обслужване, което да ви помогне да развивате и популяризирате бизнеса си по най-оптималния начин. Ние ви гарантираме качество, индивидуално отношение, бързи решения и 30 годишен опит.