септември 3, 2021 btalvi

Мащабна рекламна кампания на Вейпи

Знаем, че за клиентите ни е важно да чувстват спокойствие и увереност по време на работата. Затова, Рекламна агенция Принцепс е винаги насреща, за да дава свежи идеи, да стимулира развитието на организацията на клиента и да следи за изпълнението на предварително заложените задачи и постигането на положителни резултати.

На дневен план е организирането на мащабна рекламна кампания за фирма Вейпи. За целта, внимателно дефинирахме какво искаме да кажем на целевата аудитория на компанията, какво е посланието, заложено в кампанията. Формулирахме слоган и подбрахме добре хората, с които да работим. Нашето главно вдъхновение дойде от специфичния и интересен дизайн на устройствата, предлагани от Вейпи – те са закачливи, много ярки и цветни. За да подчертаем още повече идеята, заложена в рекламната кампания, организирахме фотосесия, която беше в духа на различното, а в контрапункт стои нещото, което сплотява – пушенето на електронно наргиле Вейпи. Така бързо и лесно слогана беше налице – „Повече цвят, повече вкус!“ Скритият смисъл се крие именно в думата „повече“ и идеята да бъде подчертано предимството на бранда пред останалите на пазара.

За основно лице на рекламната кампания избрахме Азис. Той пасва идеално на идеята и целите, които заложихме, също така е достатъчно разпознаваема публична личност, за да може посланието да достигне до максимално повече хора и да бъде достатъчно убедително и разбираемо.

Оставяме малко „backstage” кадри, за да се потопите в магията, наречена реклама.