юли 31, 2017 princeps

Pulse Fitness стана на 5 години!

Най-добрата верига лайфстайл клубове у нас отбеляза своята пета годишнина с шумно DJ парти за своите клубни членове. Събитието се проведе пред най-стария клуб от веригата – на Бул. България 132 и продължи над 5 часа, като сред гостите се забелязаха голям брой известни личности, които бяха дошли да се забавляват със своите половинки, някои дори и с децата си. Към края на събитието, домакините разиграха томбола и раздадоха много награди, предоставени от партньорската мрежа на Pulse Fitness.

По традиция от минали години, по време на едноседмичното празнуване на рождения ден, веригата предостави няколко стотин промоционални абонамента на свои нови клиенти.

“Ако има нещо, с което се гордеем, то е, че за тези пет години, малко по малко успяваме да постигнем мисията на Pulse, а именно да променим нагласата на българина към спорта.”  – коментира по време на събитието изпълнителният директор на веригата –  “Да посещаваш подобен род спортни клубове на запад е част от навиците на хората, както са храненето и пазаруването, докато у нас се практикуваше от много малък процент хора. Именно там видяхме ниша – в това да покажем на хората какво значи лайфстайл клуб и как той може гарантирано да промени към по-добро живота на всеки, който стане клубен член.”

Pulse fitness&spa са нашите най-любими клиенти! Princeps Group се грижи за имиджа на  най-голямата и бързоразвиваща се верига фитнес клубове в България още от нейното създаване. Първият обект се откри през 2012 година, като за следващите 5 години се изградиха  7 клуба в страната на обща площ над 25 000кв.м, 4 от които в София.

Вече усилено работим по подготовкана на най-новия PULSE oбект, част от най-успешната верига лайфстайл клубове в Европа, планиран за догодина!

 

 

Tagged: , , , , ,