април 22, 2017 admin

345тия клуб Тhe Little Gym отвори врати в София!

Princeps Group беше наета да организира събитието по официалното откриване на първия в страната клуб от световноизвестната верига The Little Gym!

На елегантния коктейл по повод откриването на Тhe Little Gym Sofia присъстваха десетки известни личности и представители на местната власт, придружени от техните малки и големи деца. Специално за събитието, от Белгия долетя Александър де Вит – изпълнителният директор на The Little Gym Europe. Въпреки, че обикновено не се появява лично на откриванията, той сподели, че българският екип му е направил специално впечатление и държи лично да бъде част от грандиозното откриване. Още с първите си думи към гостите, той сподели, че родният клуб е един от най-добрите, правени досега и той е напълно уверен в успеха на бранда у нас, защото вижда, че е в сигурните ръце на един добре стикован, амбициозен и компетентен екип, воден от Мартин Петров – изпълнителният директор на TLG за България.

След като прерязаха символично лентата и вдигнаха тост за успеха на проекта, екипът и децата пуснаха в небето 40 балона, символ на 40-те години, в които The Little Gym радва децата по света. След официалната церемония, всички присъстващи имаха възможността да проследят половин-часова демонстрация на сериозното забавление, което The Little Gym представлява. Клубът стартира занимания официално на 26 април 2017 /сряда/, а записаните за безплатен пробен урок само за седмица са над 700 деца.