май 20, 2017 admin

КАНГЕН – Промени водата си, промени живота си!

Като част от пълното комуникационно обслужване на международния бранд KANGEN, Princeps Group имаше задачата да организира атрактивна промо кампания на бранда в рамките на на най-добрите спортни клубове в страната Pulse Fitness&Spa.

Кампанията се провежда цял месец, като всяка седмица промо-точката се мести от един клуб в следващ.

Клиентите на Pulse имат възможността да си закупят единствената по рода си, специално произведена за тях фитнес бутилка KANGEN под формата на гиричка. Те могат да я пълнят многократно от предоставените в клубове машини KANGEN използвайки подарените им 50-левови ваучери. Бутилката е удобна както за пиене, така и за трениране с нея, като се използва за тежест. Всеки член на Pulse има възможност да изгледа интресна и впечатляваща презентация, при която се показва и доказва разликата на KANGEN и останалите води, които потребяваме.

KANGEN вода е известна с това, че е най-чистата форма на вода, която организмът ни може да поеме, хидратира клиетките 6 пъти по-добре от всяка друга и помага на тялото по-бързо да разгради млечната киселина, а с това и да се възстанови по-бързо от тренировка.