май 30, 2017 admin

Добре дошъл в семейството, Grand Hotel Sveti Vlas

Grand Hotel Sveti Vlas повери създаването на своята корпоративна идентичност, уебсайт и всички свои бранд елементи на Princeps Group. Нашият уеботдел създаде модерен и стилен риспонсив сайт за компанията, а дизайнерите ни изградиха серия от луксозни летни визии за Перлата на Черноморието. След като брандирахме целия комплекс, създадохме и всички необходими рекламни материали за хотела.

5-звездният Grand Hotel Sveti Vlas се намира на първа линия в курорта Свети Влас и съчетава в себе си всичко необходимо за перфектната лятна почивка – предлага настаняване в луксозни стаи и апартаменти с морска гледка, огромен и богато оборудван спа център от веригата Виктория Спа, фитнес от веригата Pulse FItness, вътрешни и външни басейни с пуул бар, частен плаж, ресторанти с панорамна морска гледка и още много екстри.

Като следваща стъпка от развитието на бранда, след броени дни, в началото на юни 2017 стартира масирана рекламна кампания, дело на агенцията, която можете да чуете във всички радиа в страната, да видите в над 20 списания, във всички социални мрежи и в над 20 от най-четените уебсайтове в страната.