November 27, 2017 princeps

Гранд Хотел Банско с нов стилен уебсайт

Преди 4 години Grand Hotel Bansko повери в ръцете на Princeps Advertising работата по цялостната си маркетинг, рекламна и събитийна дейност. Във времето създадохме пълна гама корпоративни и рекламни материали, изпълниме многократно цялостно брандиране на хотела – от външни фасади, прези рекламни визии до най-дребните детайли като баджове, менюта и табелки. Организирахме поредица от мащабни събития – 8 декември, Нова година, Латино фестивали, Джаз вечери, част от ежегодния Джаз Фест в Банско, спортни турнири и множество концерти на имена като Горан Брегович, Лили Иванова, Васил Петров, Йелдъз Ибрахимова, Снап, Ку-ку Бенд и много други.

Като част от пълното обслужване на бранда, ежемесечно създаваме визии за текущи кампании на хотела за билборди, радио, списания, видеореклами и други.

През този месец създадохме и третият пореден уебсайт за хотела с модерен интерфейс. За целите на сайта заснехме поредица видеа, реализирахме няколко фотосесии и обвързахме софтуерът на резервационната система, за да може сайтът да бъде максимално user-friendly. Enjoy: www.grandhotelbansko.bg

———–
Grand Hotel Bansko е луксозен хотелски комплекс с 5-звездна функционалност, който предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка или бизнес пътуване. Хотелът е ситуиран в централната част на Банско, построен и обзаведен в модерен стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна, за да отговаря на изискванията и на най-претенциозните гости.